onsdag 19 juni 2013

Midsommarcupcakes


Här är några läckra och somriga cupcakes. Perfekta att ha till efterätt i midsommar.



Cupcakes är ju förresten den perfekta sommardesserten att ta med sig till sommarstugan, så mycket lättare att packa med sig än en stor tårta och redan portionsförpackat och redo att ätas utan assietter att diska efteråt!




Saftiga vaniljmuffins fyllda med grädde smaksatt med dulche de leche samt toppat med jordgubbssmörkräm med bitar av färska svenska jordgubbar.

GLAD MIDSOMMAR!

söndag 16 juni 2013

Chocolate cookies deluxe!

 

För ett tag sedan gjorde jag några otroligt goda brownies med Dulche de Leche och havssalt. Detta skulle man kunna säga är kakversionen av dem!


Chokladkakor fyllda med dulche de leche och lite havssalt på toppen. Recept hittar du HÄR. Jag använde dulche de leche från Pampas Deli.



Jag provade att fylla några av kakorna med jordnötssmör istället för dulche de leche och det blev också väldigt gott!




onsdag 12 juni 2013

Picknickdessert - på burk!




Just nu har vi underbara sommardagar här i Skåne. Så många måltider som möjligt intas utomhus och vi stannar gärna på väg hem från dagis och äter mellanmål på någon lekplats! Och allt smakar ju bättre på en picknickfilt  i solskenet. Köpegifflar i all ära, men i mitten på sommaren kan det bli dags för lite variation och här kommer en smidig en!

Dessert på burk!


Här är allt du behöver: Glasburkar, vi har en samling barnmatsburkar som är perfekta i storleken, valfri muffins och fyllning. Färska bär skulle också göra underverk här! Varva ingredienserna, sätt på locket och klart att lägga i picknickkorgen!






Vaniljmuffins varvat med dulche de lechegrädde och mandelgrädde.


Jag har skojat till burkarna lite med dekorationstejp som jag köpt på Ica Maxi. Somrigt värre!